Üzletnyitás - A jövő technológiái megkerülhetetlenek

Aki hosszú távon szeretne sikeres maradni a retail piacon, az tudja, hogy az informatikai fejlesztések nélkülözhetetlenek. Új üzlet nyitásakor megkerülhetetlen a modern technológiák alkalmazása, a felújítások pedig remek alkalmat nyújtanak a korábbi elavult rendszerek cseréjére.

Ha egy üzletlánc elkezdi, akkor nem tudja abbahagyni. - lehetne a PRICER elektronikus polccímkék új mottója is, amit a CBA lánc előremutató példája is csak megerősíteni tudna. A magyar élelmiszeripari hálózat tagjai évek óta számolnak a Szintézis ZRt. retail megoldásaival, így nem meglepő, hogy az üzletek belső terének átalakításakor is a győri céget keresik fel.

A PRICER elektronikus polccímkék több fronton is támogatják a retail egységek működését, a kulcsszó az optimalizáláson, biztonságon és kényelmen van. Mindez hogyan valósul meg?

Látogasson el a Szintézis ZRt. honlapjára, vagy keresse fel a Szintézis standját 2016. május 9-11-e között a budapesti SIRHA kiállításon!

A Szintézis ZRt. a Trade magazin standjának közvetlen szomszédságában kapott helyet, ami nem véletlen, hiszen a Future Store tematika remekül illik az informatikai cég retail portfóliójába.

Írja be naptárába az időpontot, a Szintézis kollégái várni fogják!