Egy trafikban már nem mérgelődnek az árváltozások miatt

Szeged egyik forgalmas belvárosi trafikjában már nem jelent plusz terhet a hetente akár kétszer is változó dohánytermékek árazása. Már a trafikok is profitálhatnak a elektronikus polccímkékből, a Pricer újabb piacot hódított meg, automatizáljon Ön is!

Az árváltozások kezelése jelentős erőforrásokat von el a nagyobb kereskedelmi láncok kapacitásából, nem csoda, hogy a problémára megoldást kínáló elektromos polccímkék száma évről-évre egyre jobban növekszik a piacon.

Heti kétszeri árváltozás a trafikokban

Ha trafikot üzemeltet, már jól tudja, hogy a dohánytermékek heti kétszeri árváltozása mekkora terhet jelent. Rengeteg időt vesz el, ráadásul az emberi hibázás lehetősége miatt, folyamatos stresszben kell élnie. Egy rosszul árcímkézett dohánytermék miatt akár több százezer, de akár több millió forintos bírságot is fizethet. A kötelező árváltozásokra a Szintézis nem tud megoldást adni, viszont kezelésükre már működő, kényelmes és egyszerű automatizált rendszerrel szolgálunk!

Kis trafik, nagy megoldások

Egy Szeged belvárosában működő kis trafikban már nem probléma a közel 50 darab dohánytermék heti kétszeri árazása, sőt, a teljes árukészlet (500 db termék) árcímkézése is megoldott a Pricer elektronikus polccímke rendszerrel. Az ND Nonprofit Zrt. heti két alkalommal, az árváltozás előtti napon publikálja a dohánytermékek új árait, melyet az engedélyezett trafik szoftverek automatikusan letöltenek és az árváltozás napján életbe léptetnek.

Az egységes, modern arculatot is biztosító Pricer elektronikus polccímkék 1 kattintással frissíthetők a trafikban, a folyamat egyszerűbb nem is lehetne. A Pricer elektronikus polccímke rendszere teljesen zárt, biztos lehet benne, hogy a letöltött árlista árai megegyeznek a kasszában és a polcokon is, minden elvárásnak megfelelve.

A kézi árazás már a múlté

A címkenyomtatás vagy az árak kézzel írása már a múlté, válasszon megtérülő, egyszeri költséggel járó technológiát, amivel biztosan elkerülheti a bírságokat is! Ne várjon tovább, felejtse el az árváltozásokkal járó plusz terheket, váltson Pricer elektronikus polccímkére!