Kapcsolat
Szintézis Informatikai Zrt.

Szintézis Informatikai ZRt. Központ
9023 Győr, Tihanyi Árpád u. 2.
Levélcím: 9002 Győr, Pf. 89
Telefon: +36-96-502-200
Fax: +36-96-318-658
E-mail: pricer@szintezis.hu

Szintézis Budapest – Kereskedelem
1119 Budapest, Fehérvári út 85/c.
Telefon: +36-1-461-5008
Fax: +36-96-318-658
E-mail: pricer/szintezis.hu


Minden mezőt kötelező kitölteni!

Szintézis ERP Kft.
Web: szintezis-erp.hu
E-mail: erp/szintezis.hu
A Szintézis ERP Kft. 20 éve foglalkozik komplex vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, elsősorban termelő és kereskedelmi vállalatok részére. A cég által kínált rendszerek (DEEP ERP, Infor ERP LX) nemzetközi tapasztalatokon, kipróbált módszereken alapulnak, ezért is rendelkeznek olyan széleskörű referenciahelyekkel világszerte. A Szintézis ERP magasan kvalifikált szakemberei számára egy rendszer bevezetése nem csak egy "telepítés", hanem egy mindent átfogó projekt, amely cégátvilágítással, folyamatoptimalizálással, tanácsadással, egyedi megbízásos fejlesztésekkel, majd pedig 24 órás Real Time supporttal társul.
Szintézis-NET Kft.
Web: szintezis-net.hu
E-mail: szintezis-net/szintezis-net.hu
A Szintézis-NET Kft. Magyarország legnagyobb és legrégebbi start-up vállalkozása, mely 2003-as megalakulása óta folyamatosan bővül. Működésének két alappillére az outsource és az informatikai tanácsadás. A vállalat magas színvonalú szolgáltatást nyújt az IT számos területén (kódolás, tesztelés, elemzés, tervezés, projekt menedzsment, fordítás és lokalizáció) partnerei részére, akik között a kezdő kisvállalkozások és nemzetközi nagyvállalatok egyaránt megtalálhatók. 2011-től saját kutatás-fejlesztési részleg foglalkozik a legújabb, innovációs technológiák feltérképezésével.
Sintezis Birotica srl, Románia
Web: sintezis.ro
E-mail: sintezis/sintezis.ro
Románia egyik piacvezető kereskedelmi rendszer forgalmazójaként a vállalat lefedi a teljes RETAIL palettát személyre szabott bolti rendszereik segítségével. Minden kereskedelmi egység igényeit képesek kielégíteni kezdve az egyszerű pénztárgépektől a fejlett eladási rendszereken át, a sarki kisboltokig és a nemzetközi Hypermarket láncokig. Egy külföldi üzlet vagy üzletlánc a romániai piacra való belépésekor a Szintézis Románia adaptálja a külföldi rendszereket, így megfeleltetve őket a helyi speciális és fiskális törvényeknek.
Szintezis Plus s.r.o., Szlovákia
Web: pricer.sk
E-mail: office/szintezis.sk
A Szintezis Plus Kft. 1999-ben alakult a magyar Szintézis Informatikai Zrt. leányvállalataként. A cég profilja elsődlegesen a szlovákiai piacon lévő kasszagépek szervize volt, mely irányvonal máig megmaradt, azonban az anyacég segítségével komplex megoldásokat kínál a kasszarendszerek HW és SW területén. Ügyfeleik zömében külföldi üzletláncok, ennek következtében egész Szlovákia területén szervizlefedettséggel bír, továbbá együttműködik számos külföldi szoftverházzal is a programok honosítása területén. 2005-től tevékenységét az elektronikus polccímkék forgalmazásával és beüzemelésével is bővítette.